top of page

Create new business workshop

 

Ondernemen is een ware zoektocht. Je moet van zoveel dingen af weten. Net als je denkt alles onder controle te hebben, gebeurt er iets dat je niet verwacht had. Je grootste klant stopt ermee of je krijgt juist die grote order binnen waar je lang op hoopte. Een super kans om eindelijk je doelstellingen te halen, echter aan welke knoppen ga je nu draaien om dat voor elkaar te boxen? Het gevoel bekruipt je dat je constant achter de feiten aanloopt. 

 

In onze 1-op-1 workshop wordt duidelijk aan welke knoppen je zou moeten draaien om een dergelijke situatie te laten slagen. Via welke dealer, distributeur, agent of online webshop kan jij het beste jouw product verkopen? Hoe trek je externe financiering aan? Op welke manier kan je service organiseren? Of hoe richt je een goedwerkende online klick-funnel in?  

 

In de new business workshops gaan we als sparringpartner samen aan de slag. Wij hanteren het ‘voordoen-samendoen-zelfdoen’ model. Hierdoor gaan we jou helpen de beste keuze in jouw groei richting en jouw bedrijfs potentieel te maken.

foto-117.jpg
foto-135.jpg

Kostenloos export traject

Bedrijven die minder dan 5 jaar op de markt zijn of bedrijven die niet meer dan 25 % exporteren kunnen kosteloos deelnemen aan het export traject. De kosten worden vergoed door een SIB (Starters International Business) voucher van het RVO. Createness is geaccrediteerd door het RVO en kan de voucher voor u aanvragen.

Tell me more!

Nieuwsgierig geworden naar de new business workshops en export trajecten?

Neem contact op voor meer informatie en pricing.

foto-149.jpg
foto-155.jpg

Create new business abroad! 

 

U draait in Nederland een leuke business en zou graag uit willen breiden naar andere landen, maar ja, u spreekt de taal niet en heeft al de handen te kort om de Nederlandse markt goed te bedienen. Herkent u dat?

 

Createness assisteert bedrijven bij het exporteren van producten en diensten. 

 

In de new business export sessies worden vragen beantwoord als; waarom wil je exporteren, wat is je onderscheidend vermogen, wie zijn je klanten, wat wil je bereiken, wat heb je ervoor over? Wat zijn de meest kansrijke markten, welke informatie heb je nodig om dit te bepalen? 

 

En vervolgens hoe ga je de markt benaderen en wat wordt het aanvalsplan! Ook hier gaan we tijdens het traject samen stappen nemen. We stoppen niet voordat er resultaat is behaald.

 

Go abroad day

Op de go abroad day, brengen we (4-6) ondernemers/ sales - en exportmanagers met elkaar in contact. Op deze dag zorgen we voor actieve kennis- en ervaringsuitwisseling. Het doel van deze dag is weg te lopen met een export actiepuntenlijst waar je morgen mee kan starten. Ook zijn jouw drempels om in actie te komen helder geworden waardoor je een andere keuze kan maken om effectiever te zijn. Kortom, je wordt in een dag klaargestoomd om internationaal te gaan ondernemen. 

Go Abroad Day Top Tipper.jpg
bottom of page